NY BOG: Samarbejdsdrevet innovation i uddannelse. I bogen udvikler jeg sammen med gode kolleger en kortlægningsmodel for samarbejdsdrevne innovationsprocesser. Link til saxo, hvor bogen kan købes her.
 
Jeg var projektleder på det nationale projekt Kompetencehub, hvor vi arbejdede med at sprede og gode løsninger og innovation på tværs af organisationer. Læs en artikel om projektet her.

Innovation

Innovation kommer ikke af sig selv - og det spreder sig ikke af sig selv!
 
Jeg arbejder med at skabe de bedste forudsætninger for at innovation kan opstå og spredes. Det kræver individuel og organisatorisk kompetence. Jeg har igennem en årrække arbejdet med at udvikle innovative organisationer og gøre medarbejdere i stand til at sprede og genbruge innovation.
 
Jeg er medudvikler på Innovationsdiamantspillet - et læringsspil, der udvikler og træner innovative kompetencer. Spillet er udviklet med afsæt i Lotte Darsøs tænkning om innovation. 
 
Du kan læse meget mere om spillet på www.innovationsdiamantspillet.dk
 
Sagt om spillet:
"Innovationsdiamantspillet er et simpelt men inspirerende organisatorisk værktøj, der bidrager til individuel og kollektiv refleksion omkring innovative processer i organisationen."
 
 
Du kan se min præsentation af
 
Jeg er VINCA-certificeret og faciliterer innovationsprocesser ved hjælp af processproget VINCA. Læs mere her.
Bedre Praksis ApS | CVR: 37522228  | Tlf.: +45 2093 0787 | bedrepraksis@bedrepraksis.dk