Skriv en mail jonas@bedrepraksis.dk eller ring på tlf. 2093 0787

Persondatapolitik

Her kan du læse mere om Bedre Praksis’ persondatapolitik

Dataansvar

Jonas Sprogøe, Bedre Praksis, er dataansvarlig og sikrer, at dine personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataloven og EU Persondataforordning (General Data Protection Regulation). Personoplysninger er alle slags informationer, der direkte eller indirekte, kan henføres til dig. Det kan fx være navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

 

 

Indsamling og behandling af persondata 

Bedre Praksis indsamler og opbevarer personoplysninger udelukkende i det omfang det er relevant for dit forløb som kunde. Den type personlysninger der typisk indsamles og opbevares om dig sker når du sender en mail direkte til Bedre Praksis eller bruger kontaktformularen på hjemmesiden. Hermed giver du dit samtykke til at de oplysninger du sender må indsamles og opbevares. Oplysningerne vil typisk være: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail, oplysninger om din virksomhed og evt navne på kontaktpersoner, samt administrative data til brug til fakturering, fx EAN-nr. mm.

 

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes igen når de ikke længere er nødvendige. I visse tilfælde opbevares oplysninger længere på grund af en retslig forpligtelse. Det sker fx i forbindelse med betaling af faktura, idet betalingsoplysninger skal opbevares i 5 år i henhold til Bogføringsloven.

 

Cookies

Der placeres ikke cookies på din computer eller mobiltelefon, og du er således helt anonym, når du bruger denne hjemmeside.

 

Videregivelse af oplysninger 

Dine personoplysninger videregives ikke til andre aktører, med mindre du eksplicit giver tilladelse hertil.

 

 

Sikkerhed 

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Rent praktisk betyder det, at der på firmaets computere er installeret virusprogram, der løbende opdateres, at informationerne du sender via kontaktformularen på hjemmesiden krypteres og at passwords til både computere og mailprogrammer, dropbox mm jævnligt skiftes. I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil du blive underrettet om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

 

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg indsamler og opbevarer om dig og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jonas@bedrepraksis.dk . Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

 

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Bedre Praksis v. /Jonas Sprogøe

CVR: 37522228

Adresse: Sørupvej 15, 4684 Homegaard

Tlf. 20830787

Mail: jonas@bedrepraksis.dk

Luk menu